parallax background
—CONTENTO

Versenytárs elemzés, online kutatás


— SEGÍTÜNK SZINTET LÉPNI

Marketing szolgáltatásainkkal segítünk, hogy vállalkozásod szintet léphessen. A tervezéstől a megvalósításon át a sales támogatásig mindenben a partnered vagyunk.


Az alapítók szakmai életútjának köszönhetően a CONTENTO-ban ötvöződik a marketing-kreatív ügynökségi és a vállalkozói szemlélet. Tervezünk, megálmodunk, kitalálunk, de közben racionálisan gondolkozunk és a hatékonyságra törekszünk. Soha nem felejtjük el a legfontosabb kérdéseket: Mire van szüksége az ügyfelünknek? Milyen eszközökkel tudjuk hatékonyan segíteni az üzleti céljait?

Többet nyújtunk, mint egy hagyományos ügynökség. A hosszú távú, szoros partneri viszonyban hiszünk és proaktívan támogatjuk ügyfeleinket mindenben, elvégre is ugyanazért a célért küzdünk és ha az ügyfelünk elégedett, akkor lehetünk mi is elégedettek.

parallax background

10 év marketing és vállalkozói tapasztalattal a hátunk mögött láttuk, hogy milyen kommunikációs, sales problémákkal küzdenek a kis- és középvállalkozások és tapasztaltuk, hogy mennyi üzleti lehetőségtől esnek el a nem megfelelően átgondolt marketing miatt. Ezért alapítottuk meg a CONTENTO-t, hogy nekik segítsünk.

OPTIMALIZÁLJUK AZ ESZKÖZÖKET A CÉLOK ÉS A BUDGET FÜGGVÉNYÉBEN

Nem sablonokban gondolkodunk. Egyedi válaszokat adunk ügyfeleink egyedi igényeinek, céljainak és természetesen a rendelkezésre álló anyagi lehetőségeknek megfelelően. Első lépésben megismerjük az ügyfelet, megértjük üzleti és kommunikációs céljait és ezt követően állítjuk össze a számára javasolt kommunikációs eszközrendszert, csatornát. Ügyfeleinknek kizárólag olyan eszközöket javasolunk, amire tényleg szükségük van.


TELJESKÖRŰ INTEGRÁLT MARKETING

Kollégáink 10 éve foglalkoznak komplex kommunikációs kampányok megvalósításával KKV-k és a nagyvállalatok részére. E széleskörű tapasztalat révén több nézőpontból vagyunk képesek megközelíteni a problémákat, kihívásokat és széleskörű eszközrendszerrel rendelkezünk, hogy megtaláljuk a megfelelő válaszokat.

Vannak saját vállalkozásaink is, így nem csak az ügynökségi székből mondunk “okosságokat”, hanem saját tapasztalatunkat is beépítjük a javaslatainkban.


Hisszük, hogy a kis és középvállalkozások is megérdemlik az odafigyelést és a minőséget, ezért hoztuk létre a Contento-t. Az ügyfeleink elégedettségére és az eredményekre fókuszálunk. Nem sablonokban gondolkozunk, hanem egyedi igényekre egyedi válaszokat hozunk.


—DOLGOZZUNK EGYÜTT

Konkrét elképzelésed van? Nem tudod mit csinálj, de érzed, hogy valamit lépned kell? Keress meg minket, beszélgessünk, hátha tudunk segíteni.

KAPCSOLATFELVÉTEL