parallax background
—CONTENTO

Social Management


— SEGÍTÜNK SZINTET LÉPNI

Marketing szolgáltatásainkkal segítünk, hogy vállalkozásod szintet léphessen. A tervezéstől a megvalósításon át a sales támogatásig mindenben a partnered vagyunk.


Az alapítók szakmai életútjának köszönhetően a CONTENTO-ban ötvöződik a marketing-kreatív ügynökségi és a vállalkozói szemlélet. Tervezünk, megálmodunk, kitalálunk, de közben racionálisan gondolkozunk és a hatékonyságra törekszünk. Soha nem felejtjük el a legfontosabb kérdéseket: Mire van szüksége az ügyfelünknek? Milyen eszközökkel tudjuk hatékonyan segíteni az üzleti céljait?

Többet nyújtunk, mint egy hagyományos ügynökség. A hosszú távú, szoros partneri viszonyban hiszünk és proaktívan támogatjuk ügyfeleinket mindenben, elvégre is ugyanazért a célért küzdünk és ha az ügyfelünk elégedett, akkor lehetünk mi is elégedettek.

parallax background

10 év marketing és vállalkozói tapasztalattal a hátunk mögött láttuk, hogy milyen kommunikációs, sales problémákkal küzdenek a kis- és középvállalkozások és tapasztaltuk, hogy mennyi üzleti lehetőségtől esnek el a nem megfelelően átgondolt marketing miatt. Ezért alapítottuk meg a CONTENTO-t, hogy nekik segítsünk.

OPTIMALIZÁLJUK AZ ESZKÖZÖKET A CÉLOK ÉS A BUDGET FÜGGVÉNYÉBEN

Nem sablonokban gondolkodunk. Egyedi válaszokat adunk ügyfeleink egyedi igényeinek, céljainak és természetesen a rendelkezésre álló anyagi lehetőségeknek megfelelően. Első lépésben megismerjük az ügyfelet, megértjük üzleti és kommunikációs céljait és ezt követően állítjuk össze a számára javasolt kommunikációs eszközrendszert, csatornát. Ügyfeleinknek kizárólag olyan eszközöket javasolunk, amire tényleg szükségük van.


TELJESKÖRŰ INTEGRÁLT MARKETING

Kollégáink 10 éve foglalkoznak komplex kommunikációs kampányok megvalósításával KKV-k és a nagyvállalatok részére. E széleskörű tapasztalat révén több nézőpontból vagyunk képesek megközelíteni a problémákat, kihívásokat és széleskörű eszközrendszerrel rendelkezünk, hogy megtaláljuk a megfelelő válaszokat.

Vannak saját vállalkozásaink is, így nem csak az ügynökségi székből mondunk “okosságokat”, hanem saját tapasztalatunkat is beépítjük a javaslatainkban.

—DOLGOZZUNK EGYÜTT

Konkrét elképzelésed van? Nem tudod mit csinálj, de érzed, hogy valamit lépned kell? Keress meg minket, beszélgessünk, hátha tudunk segíteni.

KAPCSOLATFELVÉTEL